LEGO Udfasning af engangsplastposer i sæt


LEGO Phasing Out Single-Use Plastic Bags in Sets

LEGO annoncerede, at de flytter væk fra engangsplastposer i deres kasserede sæt i et forsøg på at gøre alle deres emballage bæredygtige inden 2025.

Meddelelsen kommer, da legetøjsgiganten forpligtede sig til op til $ 400 millioner over tre år “for at fremskynde bæredygtighed og sociale ansvar initiativer.”

“Det er afgørende, at vi træffer presserende foranstaltninger nu for at passe på planeten og fremtidige generationer,” sagde LEGO Group CEO Niels B Christiansen i en pressemeddelelse. “Som en virksomhed, der ser på børn som vores forbilleder, er vi inspireret af de millioner af børn, der har opfordret til mere presserende handling om klimaændringer. Vi mener, at de bør have adgang til muligheder for at udvikle de færdigheder, der er nødvendige for at skabe en bæredygtig fremtid.”

Boxede LEGO-sæt brugte engangsplastposer til at indeholde løse mursten. Begyndende i 2021, vil virksomheden begynde at teste “Forest Stewardship Council-certificerede genanvendelige papirposer” til at holde deres samme navn mursten.

Virksomheden sagde, at børnene fandt papirposerne nemme at åbne og behagelige at bruge, delvis på grund af deres miljøvenlige natur, men sagde at de tester “flere prototyper” ud over poserne.

Virksomheden sagde også, at deres investering vil “fokusere på en række socialt og miljømæssigt” centrerede aktioner, og vil fortsætte arbejdet “på virksomhedens Sustainable Materials Program,” som i 2015, “sat et mål for at gøre sine produkter fra bæredygtige materialer inden 2030.”