PANDORA er blevet tildelt ”Årets bæredygtighedsinitiativ”


PANDORA has been awarded ‘Sustainability Initiative of the Year’

Den berømte JNA Awards samlet nogle af branchens skinnende eksempler til en gala begivenhed i Hong Kong. Priserne er etableret for at anerkende bedste praksis inden for smykker og ædelsten samfundet, og de fokuserer på at fremme virksomheder, der demonstrerer fremragende lederskab og innovativ tænkning.

En af dem var PANDORA, hvor virksomhedens førende fokus på sociale og miljømæssige initiativer inden for deres to håndværksanlæg i Thailand blev anerkendt. Til modtagelse af prisen på vegne af PANDORA deltog Lars R. Nielsen, VP for håndværksanlægget i Lamphun, i galaen:

“Det er altid en ære at blive anerkendt af JNA. Prisen betyder meget for PANDORA, da den tjener som et benchmark for virksomheder i branchen til at stræbe efter og dermed sikre, at branchen demonstrerer lederskab af høj kvalitet, innovation, samtidig med at man fokuserer på at udvikle bæredygtige og socialt ansvarlige initiativer.”

I forbindelse med prisen forklarede Lars R. Nielsen:

“PANDORA er meget dedikeret til at fremstille vores smykker af høj kvalitet på en miljøvenlig måde, og denne pris i verdensklasse er en stor anerkendelse af vores engagement i at være en bæredygtig virksomhed. Med den seneste akkreditering af LEED Gold på vores facilitet i det nordlige Thailand, og den vellykkede gennemførelse af energibesparelse og affaldshåndtering, er vi meget stolte af, hvor vi er i dag.”